Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az Intel...

Arnyek1998 kérdése:

Mi a véleményetek az Intel Core 2 Quad (CPU) és az Nvidia GeForce GT630 kombinációról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Processzort szeretnék cserélni és a véleményeteket szeretném kérni. Jelenleg egy Socket 774LGA alaplapom van, egy C2D E4500-as procival, és a fent említett VGA-val, megérné-e csak a procit fejleszteni, vagy a VGA-t is kellene? Főként cs:go, esetleg assassins creed, cod, és a Stronghold Crusader nevű játékhoz kellene.

2016. ápr. 19. 15:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A CPU jó még mais, egy jó VGA-val párban egy belépőszintű gamer. Majd érdemes lenne lecserélni a VGA-t egy jobbra,de amire kell,az jó az új procival.
2016. ápr. 19. 16:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Egy kis elírás. Socket 775LGA, nem 774.
2016. ápr. 19. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Attol fugg melyik quad egy q 9550 meg jo szenne huzva ami 4 ghz - et jelent talan egy gtx 750 ti kartyat ki hajt de nem valoszinu hogy mindenhol . 6-8 giga ram is kellene . cs go cpu intenziv jatek .
2016. ápr. 19. 16:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Assasin creed es codbol hsnyas reszek?
2016. ápr. 19. 16:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem kellene húzni semmit sem, elég ha a gyári órajelen ketyeg, Én speciel egy Q6600-at néztem ki, elég kedvező áron van használtan, arra gyűjtögetek, és a Codokból az MW1 lenne fontos, azzal játszanak az osztálytársaim, és az AC-ból meg az összeset szeretem, amelyiket elviszi azzal játszok, amit nem, avval meg nem.
2016. ápr. 19. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Így van, itt gyakorikérdések.hu-n mindenki legalább i5-4460-at ajánl, még az Aknakeresőhöz is! :))
2016. ápr. 19. 17:59
 7/14 anonim ***** válasza:
az mw1 a jelenlegi gépeden is menne
2016. ápr. 19. 18:21
 8/14 MGéza ***** válasza:

Utolsó, én nem, nem akarok mindenkit rábeszélni a platformváltásra, sőt, kispénzűeknek kifejezetten amd FM2+-t szoktam ajánlani mivel meggyőződésem, hogy az itel HD integráltjai semmire nem valóak, csak facebook-ra :)

Kérdező, ha a lapodba belemegy(chipset függő) akkor a legjobb megoldás a te esetedben az adapteres xeon lehet, mivel a Q procik elég drágák használtan is, mert a hiedelemmel ellentétben ma is kiválóan alkalmasak játékra.

2016. ápr. 19. 18:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Nem tudom, hogy belemenne-e, ezért gondolkozok a Q procikon, tudom, hogy drágák, használtan amit akartam nézni 20k, de inkább a biztos:)
2016. ápr. 19. 18:45
 10/14 MGéza ***** válasza:
Ezt egyszerű megtudni. Leírod milyen lapod van, már mondjuk is. egyébként nem biztos az sem, nehogy azt hidd. A proci steppingjétől is függ.
2016. ápr. 19. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!