S70Enduró kérdése:
Melyik processzort tudnám jobban kihasználni játékra? 1. Amd athlon II X4 641 vagy 2. Amd Phenom 9850
Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 16:24
1/9 anonim válasza:
mind 2 f.s de akkor má Phenom. gta san anreasozni meg cs 1.6-ra elég:)
2/9 anonim válasza:
X4 641 erősebb. Annyira nem rossz proci az.
3/9 A kérdező kommentje:
Értem!Gondolom akkor ez sem jobb: Q8400 Quad
Sajna csak ilyen árkategóriájút tudnék venni lappal.
2016. ápr. 16. 16:49
4/9 anonim válasza:
Core 2 Quad már jobb. Nézz teszteket Youtubon. Egy jobb VGA-val már belépőszintű gamer.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi,kiindulásnak nem rossz.Neki is ugrom. :)
2016. ápr. 16. 16:55
7/9 anonim válasza:
Q8400 sem jobb. Nálam a Q8200 HD6850 mellé is édes-kevés volt GTA 5/Bf4/Dying Light-ban. X4 641 legyen.
8/9 anonim válasza:
Nekem meg egy core 2 duoval nvidia gtx 460 vga-val ment mediumon a gta v.
9/9 anonim válasza:
gg,megint sok okosat mondtak.
a fentiek közül egyértelműen az athlon II-es,mert az architektúrában fejlettebb.phenom már nagyon gyenge,athlon 64 környékén van,régi sima AM2-es cucc.
az athlon II szerintem budget gépbe teljesen jó,mondjuk húzni azért illik.nekem netezős/játékra is alkalmas gépben van egy Athlon II X2 240,HD5770 mellett,megy minden tisztességesen,amit a vga is bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!