Szerintetek érdemes most váltani 1151-re?
Haha :D Sajnos nem nyertem meg. Még! :D
Én nem az fps-re hajtok. Csak szeretnék haladni a korral, meg azt se szeretném, ha jövőre a proci érne 20 ezret az alaplap meg 5e-t. :)
Én is gondolkozok rajta, nekem mondjuk i7 4790 van H97 lappal és ugyan ennyi ram, de én úgy vagyok vele hogy inkább az idén megjelenő R9 490 vagy GTX 1070 vga veszek.
Na meg aztán elég sokat veszítenék ha 1151 váltanék, mert ugye i7 6700 használtan is 80ezer körül mozog, a mostani procit meg elég jó áron tudtam megvenni, nah meg fps se nyernék semmit szinte!
És amiket majd tervezek venni videokártyákat bőven kihajtsa R9 490X vagy GTX 1080 is akár, de a i5 4690 is elég lesz, max a helyedben eladnám a procit és használtan i7 4790 vennék.
Quantum Break 54-60 FPS között mozog magas/ultra beállításoknál. Nekem csak FullHD-ra kell, semmi másra. Nem érdekel se a 4K se VR és semmi ilyesmi.
Itt a pénz már csak azért sem lényeg, mert ugye ha eladnám a lapot,hűtőt,ramot,procit egyben, az sem lenne kis összeg. Tápra, vga-ra, házra pedig nem kell költeni.
A másik pedig, hogy én hadverapróról vásárolok a megszokott eladómtól. Ők ugye olcsóbban tudják valamennyivel az új cuccokat is. Így lett 142e-ből Gigabyte GTX 980 a gépemben újonnan. Persze nem mindenki bízik a hardveraprós eladókban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!