Ezen az alaplapon lehet 4 ventillátort működtetni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy Gigabyte B85M-HD3 alaplapon és most egy 3 ventis házban van de rendeltem egy 4 ventiset, Nem találtam csak 1, 3 pines csatit láttam rajta az elég arra? nem igazán értek ehhez a ventillátoros dologhoz...2016. ápr. 12. 19:23
1/2 BM-Striker válasza:
Kell ventilátor elosztó, ha többet akarsz, mint egy.
2/2 P.O.C. válasza:
Csak db 1 van, de az alaplapi elosztót nem igazán ajánlom, alapvetően 1 db ventilátorra tervezték. Még kettő elmegy, de hogy 4? Attól lehet lesz valami baja az alaplapnak.
Az első és egyben olcsóbbik opció hogy veszel molex - 3 pin átalakítókat.
A hátránya hogy full sebességgel fog menni a venti, akkor is ha nincs rá szükség, így elég zajos lesz és nem tudod beállítani melyik szívjon/fújjon jobban vagy kevésbé.
A drágábbik, de egyben jobbik megoldás a foton panel szabályzó.
Itt rákötheted mindet, és a csavarókkal beállíthatod a kívánt sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!