Megrepedt a laptopom kijelzőjének felső része, mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
A laptopot tavaly szeptemberben vettem, nem volt sokat használva. Ma vettem észre, hogy kijelző tetején van egy 1 cm hosszú kis repedés.2016. ápr. 11. 13:03
1/9 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben nem hurcoltam sehová sem.
2016. ápr. 11. 13:03
3/9 anonim válasza:
Új kijelzőt kell bele venni. Ez sajnos nem egy pár ezer forintos tétel lesz. Viszont ha értesz hozzá, vagy van ismerősöd akkor így old meg, mert szervizben sokat elkérnek érte.
4/9 A kérdező kommentje:
Garanciás a laptop!
Egyébként tovább fog repedni? Nem lehet valahogy megállítani a repedést? Vagy bízzam a garira?
2016. ápr. 11. 13:28
5/9 anonim válasza:
Garancia vagy biztosítás? Ne keverjük a kettőt. Garancia akkor jó ha úgy hibásodik meg a gép hogy az nem a te hibád. A biztosítás pedig akkor jó ha tönkre vágod a gépet.
6/9 anonim válasza:
Egyébként ha nem piszkálod nem fog tovább repedni.
7/9 axonbite válasza:
garanciába nehéz lesz kicseréltetni ha csak ki nem derül az összeszerelésnél történt hiba és befeszítettek valamit a burkolat és kijelző közé ami által reped folyamatosan a kijelző.
8/9 A kérdező kommentje:
Még garis a laptop. Foglalkozzak vele, vagy ne?
2016. aug. 14. 19:06
9/9 anonim válasza:
Mivel a te hibád ezért garanciára nem csinálják meg. Vagy veszel egy kijelzőt és valaki aki ért hozzá bele rakja, ez az olcsóbb, vagy beviszed szervízbe és kicserélik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!