Miért villog egy levél a Nokia 5630-as telefonom kijelzőjének jobb felső sarlkában?
Bocsáss meg, Te lány vagy?
Nézd meg a használati utasításába a készüléknek. Vagy a saját sugójában is biztos benne van.
NEM! Nem lány vagyok!...attól hogy egyszerű a kérdés nagyon nehéz megoldani a problémát.
Amúgy nincs egy darab levelem sem.
Miért lenne már lány???? A fiúk se tudhatnak mindent.
Amúgy én az utóbbi 3 telefonom használati utasításával akár a hátsófelemet is kitörölhettem volna mert semmi nincs benne soha amit keresek.
Sajna csak a leveles ötletem volt. Esetleg vidd be vmelyik szervízbe hátha tudnak neked segíteni. Vagy annak a szolgáltatónak a márkakereskedésébe ahonnan vetted.
ha még aktuális a kérdés akkor én tudom a választ. nekem is ez volt a problémám. A lényeg hogy azért villog, mert a kártyán vannak mentett üzeneteid amiket a másik teloból vitt át, mert mentett üzenetként jelent meg. tehát ha jól emlékszem a mentett üzeneteket is töröld ki. tehát piszkozatokat, kimenőket, elküldöttetek és akkor elméletileg jónak kell lennie.
jah okoskodóknak üzenem 1 büdös szó nem esik a használati útmatatóba róla...
jah és én lány vagyok
Szuper!! Nekem is ez volt a problémám, és megcsináltam amit mondtál kedves előző válaszoló, és most eltűnt!! :)
Ja és lány vagyok, és tényleg nem volt benne a könyvben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!