Milyen házat javasoltok?
Hálló!
A kérdésem borzasztó bonyolult lesz!
Milyen házat ajánlotok?
A lényeg, hogy gondolkodok a gép költöztetésén, de nem igen találtam normális gépházat.
Egyetlen egy házat néztem, Zalman Z3 Plus, de nem fér bele a hűtőm, ugyanis az 160 mm-es a ház pedig 155 mm-ig engedi.
Esetleg létezik ilyen árszegmensben ilyesmi ház amibe belemennek az említett dolgok és egy m-ATX lap?
ASrock B75M
Scythe Ninja 3 rev.B
HD7970
Kettő 5,25-ös bővítő hely kellene
Egy hely az SSD-nek és a 3,5-ös HDD-nek
Seasonic G-650
Ár ügyileg olyan 10 és 20 között gondolkodok, de nekem nehogy valaki a Zalman Z11-es írja mert falnak futok, nem kell semmi csicsa meg ilyesmi, egy kémlelőke az oldalára, pár hely ventiknek, alsótápos legyen, és ennyi.
A javaslatokat előre is köszi!
#2.
"de nekem nehogy valaki a Zalman Z11-es írja mert falnak futok":D
Köszi!
Tetszik, letisztult, szép igényesen néz ki, bár hiányolom róla a plexit, de ez legyen a legkevesebb gond, viszont felveszem az esetleges győztes listára.
Azért nézelődtem még, és méla undorral de a Zalman Z9 Plust még elfogadom, megfelel a követelménynek, elég cúgos is, a világítás pedig az én esetemben csak dob a hangulaton.
Ha esetleg még van ötlet/javaslat akkor szívesen várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!