Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy 2GB-os RAM milyen árban van?

Egy 2GB-os RAM milyen árban van?

Figyelt kérdés
(szal mettől meddig vannak az árak?)
2010. ápr. 5. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
DDRI, II, III, hány MHz-es, ezt nem írtad pl, csak hogy 2 GB. Adott számodra a lehetőség, hogy végignézz az árlistákon, de lusta disznó vagy hozzá. Egyébként, mondd, kulturált - ezeket a szavakat így írja a magyar ember, de látom a taníttatásodra már nincs pénz, csak memóriára.
2010. ápr. 6. 13:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vitatkozni, nincs értelme. Igen kihagyta hogy milyen kell neki (biztos sietett), de utólag megírta. Viszont nem volt hülyeség kérdezni, sok a bolt és mindig más az ár (van amely bolt ninc is fenn árgépen vagy éppen olcsobbaton, ha nem ismeri nem nézi meg, amit itt az egyi hozzászoló belinkelt pl én nem ismertem pedi nézegetem aaz árgépet is meg az olcsobbatot is).

Egyébként ha tudtam volna, hogy tavaly 13e-ből kijönn egy 2x2gb akkor vettem volna....most akartam én is bővíteni. Na mindegy majd megy lejjebb is.

2010. ápr. 6. 13:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és örömmel látom hogy valaki az én pártomon áll.
2010. ápr. 6. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!