Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy 2GB-os RAM milyen árban van?

Egy 2GB-os RAM milyen árban van?

Figyelt kérdés
(szal mettől meddig vannak az árak?)
2010. ápr. 5. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen RAM? SD? DDR? DDR2 DDR3?
2010. ápr. 5. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
én 12ezerért vettem 2 db 2gigás kingstont, az elég jó
2010. ápr. 5. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:

89%-tól kérdem hol és milyent? (ddr2?).

Egyébként kb 8-15eig terjed. (ddr2, 667, 800 és 1066, kb ennyiért vannak a ddr3-sok is, de inkább a felső fele)

2010. ápr. 5. 21:22
 4/13 anonim ***** válasza:
A boltok árlistáját próbáltad már nézni? Varázslatos információkat lehet belőlük kinyerni.
2010. ápr. 5. 22:30
 5/13 A kérdező kommentje:
ddr2
2010. ápr. 5. 22:33
 6/13 anonim válasza:

ma 22:30

milyen igazad van hallod-e?

kérdezőnek: www.lansoft.hu.

2010. ápr. 5. 23:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Óóó he jóvan hülye nem vagyok, csak azé kérdeztem meg hogy hátha tud valaki egy olcsót mondani.Ezt birom hogy minden kérdésnél ezen az oldalon van egy kis okos gyerek aki a hihetetlen logikájával kioktatja a kérdezőt és/vagy a többieket.
2010. ápr. 5. 23:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Most ramot venni? Hát elég rosszkor. Tavaj ilyenkor 2x2 Giga volt 13, most ugyan az 30:S
2010. ápr. 5. 23:58
 9/13 anonim ***** válasza:

"minden kérdésnél ezen az oldalon van egy kis okos gyerek aki a hihetetlen logikájával kioktatja a kérdezőt és/vagy a többieket"

Muszáj, ha a kérdező olyan szerencsétlen, hogy: 1. le sem írja, mit akar pontosan 2. még ahhoz is hülye, hogy végignézzen egy árlistán, vagy egyszerűen csak nem tud olvasni.

2010. ápr. 6. 10:40
 10/13 A kérdező kommentje:

"Muszáj, ha a kérdező olyan szerencsétlen, hogy: 1. le sem írja, mit akar pontosan 2. még ahhoz is hülye, hogy végignézzen egy árlistán, vagy egyszerűen csak nem tud olvasni."

MIVAN??? 1.Mondjad már meg nekem hogy mit nen írtam le "pontosan" mert nem értem mire gonolsz. 2. ...és én nem tok olvasni amikor az előbb írtam le hogy azért tettem fel a kérdést hogy hátha tud valaki olcsót mondani

Na jóvan te is csak kötözködni jöttél egyépként legközelebb gondold át hogy mit írsz, és ne mond rögtön a kérdezőnek hogy szerencsétlen meg hogy hülye. Szerintem lehet kultúrált emberek módjára válaszolni és beszélgetni egy kérdés közben. Szerintem . De ha szerinted nem akkor nem kérem a véleményed.

2010. ápr. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!