Egy 2GB-os RAM milyen árban van?
89%-tól kérdem hol és milyent? (ddr2?).
Egyébként kb 8-15eig terjed. (ddr2, 667, 800 és 1066, kb ennyiért vannak a ddr3-sok is, de inkább a felső fele)
ma 22:30
milyen igazad van hallod-e?
kérdezőnek: www.lansoft.hu.
"minden kérdésnél ezen az oldalon van egy kis okos gyerek aki a hihetetlen logikájával kioktatja a kérdezőt és/vagy a többieket"
Muszáj, ha a kérdező olyan szerencsétlen, hogy: 1. le sem írja, mit akar pontosan 2. még ahhoz is hülye, hogy végignézzen egy árlistán, vagy egyszerűen csak nem tud olvasni.
"Muszáj, ha a kérdező olyan szerencsétlen, hogy: 1. le sem írja, mit akar pontosan 2. még ahhoz is hülye, hogy végignézzen egy árlistán, vagy egyszerűen csak nem tud olvasni."
MIVAN??? 1.Mondjad már meg nekem hogy mit nen írtam le "pontosan" mert nem értem mire gonolsz. 2. ...és én nem tok olvasni amikor az előbb írtam le hogy azért tettem fel a kérdést hogy hátha tud valaki olcsót mondani
Na jóvan te is csak kötözködni jöttél egyépként legközelebb gondold át hogy mit írsz, és ne mond rögtön a kérdezőnek hogy szerencsétlen meg hogy hülye. Szerintem lehet kultúrált emberek módjára válaszolni és beszélgetni egy kérdés közben. Szerintem . De ha szerinted nem akkor nem kérem a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!