Miért magasabb a CPU használat játék közbe?
Figyelt kérdés
Arra lettem figyelmes, hogy a CPU usage valamiért magasabb mint szerintem kellene lennie. Több videót néztem akinek ugyan ilyen processzora van mint nekem (i5-4590) és alacsonyabb a CPU használata pedig még a recorded is ment a háttérbe. Gondolok például a Witcher 3-ra. Videóban 40-50% az embereknek nekem pedig van hogy 80-90%-ra is felmegy, a grafikai beállítások szinte semmit nem változtatnak rajta.
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm szépen.
2016. ápr. 7. 12:08
2/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy a háttérben semmilyen felesleges program nem fut, csak egy skype és egy MSI afterburner.
2016. ápr. 7. 12:11
4/7 A kérdező kommentje:
ASUS R9 290X DirectCUII OC
2016. ápr. 7. 16:27
5/7 A kérdező kommentje:
Az újabb Assassin's Creed-eknél ugyan ez a helyzet, 100%-os CPU usage mind a 4 core-on, míg a VGA 30-40%.
2016. ápr. 9. 00:30
6/7 anonim válasza:
Megy mind a négy mag? Biosban nincs véletlenül letiltva?
7/7 A kérdező kommentje:
Biztos megy, mert figyelem a CPU usage-t Afterburnerrel!
2016. ápr. 9. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!