Mi a véleményetek erről az egérről?
Ami egy egértől elvárható: nem hangos, kényelmes, működőképes hosszabb távra, stb...
Vagy csak 10e fölötti egerektől várható hogy működjön?
Mindenben ugyanolyan, mint egy átlagos irodai egér (polling rate, anyaghasználat, gyorsulás stb), azzal a különbséggel, hogy formatervezett és van rajta egy DPI kapcsoló, valószínűleg a marketing miatt.
Teszteket nem tudtam hozzá találni, csak ezeket a tömény adatokat, emiatt nem tudok benne megbízni. És mivel ahogy mondtam, a felépítése egy az egyben irodai egér, ezért annyit is várok tőle. 4 ezer Ft: korrekt árnak tűnik, oké, de én nem tudnám használni semmire. Inkább vennék egy garantáltan jó minőségű, kifejezetten irodai munkára kitalált egeret ennyiért, amiben megbízhatok, vagy összespórolok többet egy jó minőségű gamer egérre.
Hogy példával éljek, olyan, mint egy olcsó tablet: alig nagyobb, mint egy telefon, de még nem laptop, ráadásul sem a telefon sem egy laptop funkcióját nem tudja betölteni, ezért számomra felesleges (inkább vennék jobb telefont vagy olcsóbb netbookot). Biztos van, akinek hasznos egy olyan tablet, én nem látom értelmét.
Ugyanezt a példát tudom ráhúzni a 4 ezres 'gaming' egerekre, azaz nem annyira olcsó, mint egy irodai egér, miközben nem feltétlenül annyira megbízható, mint egy jó hírű irodai egér, de a gaming funkciókat sem tudja teljesen betölteni. Mondjuk én valószínűleg egy elcseszett ember vagyok, úgyhogy nem kell az én érveimet figyelembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!