Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az ASROCK...

Mi a véleményetek az ASROCK alaplapokról?

Figyelt kérdés
ASROCK Z170 EXTREME4 érdekelne elsősorban!

2016. ápr. 6. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb az első generációs Core iX processzorok óta olyan jó alaplapokat gyártanak, mint az ASUS, Gigabyte, MSI, EVGA, Biostar.

2010 előtt viszont nem tartottam jónak.

2016. ápr. 6. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk a Fatal1ty szériájukra is érvényes ez?Meglepően olcsónak tartom a tudás és a dizánjhoz képest amit képviselnek.
2016. ápr. 6. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:

1151-es socketre gyártott lapok kifejezetten jók lettek.

Amivel érdemes vigyázni az a B85m pro3, meg pár egyéb mini lap, ott szeretnek halni a ram slotok, 4 emberből 1-nél kb. Egyébként teljesen megbízható, jó lapokat szoktak gyártani,

2016. ápr. 6. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Olvass utána a konkrét lapnak, pl newegg en elég sokan szoktak szavazni, meghibásodási statisztikájuk is van, ezek alapján érdemes eldönteni - részemről asrockot soha többet, belefutottam egy konkrét típusba kb egy éve(btw a fatal1ty családból) ami több embernél adta meg magát mint ahánynál működött, ha meg egy gyártó nem von ki a piacról egy ilyen terméket akkor szvsz nem érdemes a legkisebb tekintetben sem az emberek bizalmára. Megjegyzem az említett lapot még mindig árulják.

2016. ápr. 6. 19:12
 5/7 Lord Hidan ***** válasza:
Nekem asrock b85 pro4-em van (nem a mini) és semmi bajom a márkával. Régen tényleg nem valami jó lapokat gyártottak de elég sokat fejlődtek
2016. ápr. 6. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindíg Asrock lapjaim voltak. Egy 4CoreDual-SATA2 7 éve megy, most jelenleg anyósom gépében.
2016. ápr. 6. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:

A munkahelyi gépeinkben fm2-es asrockok vannak, odahaza egy h81-es 1150-es itx asrock alaplapom van (wifis).

Na pl. az utóbbi része olyan ramaty, mint az összes többi 30.000 ft alatti alaplapnak. Hiába teszel fel minden drivert, a wifit önhatalmúlag ledobja időközönként.

Viszont összvissz ennyi rosszat tudok mondani róluk. Jó árban jó minőséget adnak. A céges gépekben semmi probléma nincs vele és az otthonin is csak annyi, amit említettem.

A pénzt megérte.

(Gigabyte alaplapot viszont soha többet nem akarok látni. Sőt, semmilyen giga terméket. Egerük trágya volt, az alaplap hibás volt, a tápegység elszállt...)

2016. ápr. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!