144hz vagy elég a 60?
Hello!
2560x1440 felbontásu monitort szeretnék venni de nem tudom hogy elég lesz-e a 60hz?
Ha van pénzed NORMÁLIS 120++ Hz-es monitorra (IPS panel, Gsync) és van hozzá megfelelő konfigod is (minimum egy 980 Ti, de inkább SLI) akkor vedd azt.
Pl ez: [link]
Most picit pislogtam. 1440-re elég az r9 390/gtx 970 is, de 4k-ra még a gtx 980 ti is kevés.
#2 ezt, hogy kell értelmezni?
Azért annyira nem vagyok milliomos hogy 2db 980ti legyen a gépbe + egy 270ezres forintos monitor
ezt néztem ki
mostani vga-m sapphire r9 280x vapor-x tri-x tudom hogy már nem a legjobb kártya de ez van. De ha kijönnek az új amd kártyák akkor lecserélem de az még odébb van
summa summarum, tokeletes lesz a 60hz-es monitor.
Amugy, aki 29fps-en folyamatos kepet lat, nah, azt azert sajnalom. Siman lehet latni 50-60fps-ig ha lassabb, es 80alatt is lehet "erezni". Es biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik a folott is tenylegesen meg tudjak kulonboztetni, hogy melyik a tobb fps.
"Amugy, aki 29fps-en folyamatos kepet lat, nah, azt azert sajnalom"
Szar lehet neked filmeket nézni..
Filmeknél is folyamatosabb 60 fps, annyira, 29,97 fps-hez szokott nézőknek A Hobbit kifejezetten zavaró volt.
Mindenesetre 1440p-ban nagyon drága hardver kell a 144 FPS-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!