Szafer kérdése:
Elég laptoba a 4 GB DDR4 ram vagy sem?!
Figyelt kérdés
LENOVO IDEAPAD Y700
Processzor: Intel Core i7-6700HQ 2,6-3,5 GHZ
Kijelző: 1920 x 1080 full hd
Memória: 4GB RAM DDR4 2133 MHZ
Merevlemez: 1000 GB
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 960M 4 GB DDR 5
ez a specifikáció megfelelő vagy nem ? tanács kéne hogy a ram elegendő lesz e játékra vagy több kéne ez egy gamer laptop volna.
2016. ápr. 3. 16:45
1/4 anonim válasza:
maga az I7-6700Hq és a GTX 960M teljesen megfelelő játékra,de 4gb memória nem lesz elég egyáltalán.8gb kell hogy zökkenőmentesen menyjen minden,de az sem árt ha van 10-12gb ha nem csak játszol,hanem egyéb memóriaigényes dolgot is csinálsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem és megvenni a laptopot és bővíteni vagy alapból több memóriával venni érdemesebb ?
2016. ápr. 3. 17:03
3/4 anonim válasza:
Ha nem sokkal drágább akkor én inkább alapból több rammal venném. Valószínűleg úgy működni fog a dual channel, ami nagyon sokat dob a gépen
4/4 A kérdező kommentje:
ez a kiadás drágább amit ide másoltam mert ehhez van 128 gigás ssd is alapból viszont amibe meg 8 giga a ram abba ssd nincs és 10 ezerrel olcsóbb az a verzió, avagy veszek bele én ramot ami 5-6 ezer a 4 giga bele
2016. ápr. 3. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!