Ez mit csinál pontosan? Lehetséges, hogy megrongálok vele valamit a gépen, ha rákattintok? Kevesebb helyet fognak foglalni a cuccaim a gépen? Vagy ha nem így, akkor, hogy csináljak rajta több helyet?
Figyelt kérdés
Asztal/Számítógép/Helyi lemez/ Tulajdonságok/Meghajtó tömörítése helymegtakarítás céljából
Azt hiszem windows 2007-esem van... :)
Eddig már minden feleslegesnek ítélt dolgot letöröltem a gépről, de még mindig azt írja, hogy:
1,97 GB szabad, méret 29,2 GB
2016. ápr. 3. 15:34
1/8 anonim válasza:
először is menj be a Windows gyökérkönyvtárába (C:\Windows), ott töröld a Temp mappát, vagy annak tartalmát. Ezután Írd be a futtatás menübe, hogy %appdata%, enter. Ezután lépj egyet vissza, menj be az AppData nevű mappába, és az ottani Temp mappát szintén ürítsd. Ezek után mennyi helyed lesz?
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :D kipróbálom, de ebben a mappában pontosan mik is vannak? mármint... milyen típusú dolgok? csak mert vannak olyan programok az asztalon pl, amiket nem szeretnék törölni... és nem tudom, hogy az benne van-e ebben..
2016. ápr. 3. 23:59
3/8 anonim válasza:
A "temp" a "temporary file"-nak a rövidítése, vagyis átmeneti. Ezek normál esetben azok, amiket egy program használt korábban "segédprogramnak", aztán betöltötte ezekbe a mappákba. Már nincs rájuk szükség jellemzően, ami meg még használatban van, azt úgyse nagyon engedi kitörölni. Ha nagyon biztosra akarsz menni (szerintem fölösleges) nyiss meg törölgetés előtt minden fontos dolgot.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2016. ápr. 4. 22:47
5/8 A kérdező kommentje:
És a futtatás menüt hol találom?
2016. ápr. 4. 23:41
6/8 anonim válasza:
Ha jól vettem le, Windows 7-ed van, nyisd ki a start menüt, alul találsz egy kis sávot, ahova lehet írni, na oda is jó. Vagy attól kicsit jobbra a start menüben is lesz egy olyan, de az előbbi egyszerűbb.
7/8 A kérdező kommentje:
ugh... nekem nincs ilyen sávom... :/
2016. ápr. 5. 19:20
8/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, köszi :D
Így sincs sokkal több helyem, de azért jobb a helyzet! :D
Köszönöm :)
2016. ápr. 5. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!