Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a Windows 10 frissítésre...

Ha a Windows 10 frissítésre rákattintok, akkor csak frissít vagy lehet választani új telepítést is?

Figyelt kérdés

64 bites lesz?

Tudok particionálni?

Valamint egy játékos gépre mit ajánlanátok (pro, home, vagy más?)

2016. febr. 23. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudsz új telepítést választani.

Nem tudsz particionálni.

Ha 64 bites volt akkor az is marad.

2016. febr. 23. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia csak frissíteni tudod amit nem javaslok, főleg ha már egy pár ideje használod a jelenlegi Windows-t. Azért nem ajánlom mert így csak lassítani fogja a gépet mert meg maradnak az előző Windows telepítések. Nálam is ez volt a helyzet szarakodott lassabb lett mint volt aztán csináltam egy rendes tiszta telepítést leformáztam a HDD-t de persze előbb lementetem ami kell és újra telepítettem és láss csodát gyorsabb lett a gép, azóta nem szarkaszik. Egyébként meg Windows 10 Home jobb játékra mert a Pro csak annyival tud többet hogy abban több program van. A Pro azoknak való akik munkára használják PL. irodisták.
2016. márc. 16. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!