A Superlux HD681 EVO fejhallgatómnak miért nincs térhangzása?
Figyelt kérdés
Megvettem ezt a fejhallgatót mert mindenki írta, hogy milyen jó a minősége és, hogy mennyire megéri stb...De a helyzet az, hogy a minősége jó de térhangzása semmi. Mivel sokat CSGO-zom ezért viszont fontos lenne? Az integrált alaplapi hangkártya hibája vagy a fejhallgatóé? (gigabyte ga-970a-ds3p)2016. ápr. 2. 18:36
1/7 SylwerStone válasza:
Szart se érsz egy jó fejhallgatóval, ha nincs hozzá csak alaplapi hangkártyád, vegyél mellé pl egy Xonar Dg-t, az bőven elég neki.
2/7 A kérdező kommentje:
De ha pl vennék egy Sennheiser PC 360-at akkor sem lenne jobb a helyzet? A hangkártya annyit dobna a térhangzásán, hogy már nem is kéne ilyen drága fejhallgató?
2016. ápr. 3. 07:13
3/7 SylwerStone válasza:
Ennyi pénzed van, hogy csak úgy kidobsz egy 20k-s fejhallgatót? Vedd meg azt a hangkártyát, aztán ha nem lesz elég a térhatás, tőlem megveheted azt a Sennheisert, bár szerintem az nem ér annyit amit kérnek érte
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem dobnám ki. Nem is értem, úgy lehurrogtál mintha más alternatíva nem is létezne. :D Használtpiac stb...
egyébként semmit nem a bolti árán szereznék be és a két fejhallgató között sem lenne 45 ezres a különbség árban. A kérdésem még mindig az , hogy melyik lenne az átütőbb eredmény?
2016. ápr. 4. 21:57
5/7 SylwerStone válasza:
Veszel egy HyperX Cloud-ot meg egy Xonar Dg-t, ennél jobb hangzást stúdiófülesekig nem fogsz kapni.
6/7 anonim válasza:
Csak a 7.1-es vagy 5.1-es gamer fejhallgatókkal tudsz megfelelő hangkártyával surround-ot. Ha ilyen stereo fejhallgatóval akarod, akkor meg lehet próbálkozni virtual surround-al [link] Közelebbit én sem tudok, nekem is evo van, most próbálok hangkártyát választani hozzá, de nekem szerintem a zene lesz a fontosabb.
7/7 anonim válasza:
No közben szórakoztam egy kicsit ezzel a virtual surround-al. Elvileg a razer program nélkül is mennie kell, gyakorlatilag sok különbséget nem hallok. A realtek hd audio manager-t kell megnyitni, és ott bepipálni, hogy virtual surround. Ezen kívül érdemes rányomni a kimenetre, amit használsz (valszeg zöld hátsó), és beállítani, hogy nem hangszóró, hanem fejhallgató van rádugva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!