Wifi számitógépre?
Figyelt kérdés
WIfi USB ADAPTERT akarok a számitógéphez a kérdésem az hogy bedugom és van jel? vagy kell program hozzá vagy hogy van ez ? tapasztalatokat kérek köszönöm előre is válaszokat!2016. ápr. 2. 09:17
1/6 anonim válasza:
Kapsz cd-t, ha pedig az nem jó (nincs olvasód vagy bármi) akkor mint minden hardvernek ennek is fent van a drivere a hivatalos oldalon
2/6 Dongaben válasza:
Bedugod, és az Op. rendszer felismeri, telepíti hozzá az illesztő programot. Ha nem ismeri fel, akkor a gyártó honlapjáról az Op. rendszernek megfelelő illesztőt le kell tölteni, és telepíteni.
3/6 anonim válasza:
Saját tapasztalat: win7-hez kellett a saját driver. Win10 alapból lekezeli. (Tplink legolcsóbb 2500 forintos stick)
4/6 anonim válasza:
hello.
Nekem win7-nél ment driver nélkül egy ideig, de aztán kellett. A drivere viszont katasztrofális!
Állandóan azt csinálja, hogy amikor írsz valahová, akkor az ablakot "inaktívvá" teszi, és megint bele kell kattintanod ahhoz, hogy tudj írni. De ezt kb percenként. Nagyon idegesítő. Én letöltöttem, de le van állítva, mert akkor minden 20. mp-ben kattinthatnék az ablakba, hogy tudjak ide írni.
5/6 anonim válasza:
Utolsónak: Nekem azt akkor csinálta, amikor lejárt a windows lincesze.
6/6 anonim válasza:
nekem meg akkor ha fut a drivere.
Amint leállítom, rögtön jó lesz. És egy ismerősömnek is pont ugyanez volt a baja, és ugyanez volt a megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!