Mi a véleményetek erről a konfigról?
Mielött leírom őket szeretném felhívni mindenki fogyelmét arra hogy egy hardverre NEM költök 35k-nál többet és használtan se fogok venni!
Alaplap: [link]
Proci: [link]
Videó kártya: [link]
Ram: [link]
Táp: [link]
500w táp fölösleges
netezős, filmnézős gépnek elmegy + régi játékokhoz.
Szerintem jó konfig, nekem is ilyen alaplapon van, plusz 2x4gb hyperx 1800mhz-es ram :)
GTA V online full hd-ban 30-40fps-sel megy...
Procim x4 860k - neked is inkább azt ajánlom :)
és költs eggyel magasabb kategóriájú videokártyára
Már megbocsáss, de ez így butaság, legyen minden 40k alatt.
Inkább mondj 1 határt, hogy max ennyit adsz ki érte.
Azért nem jó ez a rendszer, mert lehet tudsz belerakni olcsóbb alaplapot meg tápot, aminek a + pénzén már 60-70 ezres videokártyát is be tudnál tenni a gépedbe és máris jobban jártál.
Ja értem, viszont ennek meg végképp semmi értelme, mert lehet fél év múlva a most megvett hardver 20-30 %ot esik árban, vagy ugyan annyiért, amit kifizettél fél éve, jobbat kapsz. Akkor meg ment a pofára esés.
Szerintem jobban jársz, ha most nem kérsz semmit, és karácsonyra egybe kapnád meg az egészet.
Vagy előre megkapod a gépet és utána x ideig nem kapsz semmit, mert abba is beleszámít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!