Vége vagy csak a géppel van a gond?
Megpróbálhatsz egy másik író programot felrakni,de szerintem a DVDíró haldoklik, vagy csak ne szereti azokat a lemezeket amikre írsz.
4-5e-ért lehet venni 20x-os írót nem vág földhöz szerintem
ha nagyon sok DVD-t írsz, lehet jobban jársz ha veszel egy vinyót, mert ha összeadod a disc-ek árát + a drive árát, nagy tároló kapacitás esetén jobban jöhetsz ki az egyszerűbb kezelésű vinyóval :)
esetleg vegyél egy jó minőségű újraírható DVD-t és azzal is próbáld ki.lehet csak azokat a lemezeket nem szereti amikre írni akarsz...(bizonyos írók bizonyos lemezfajtákat nem szeretnek)
ezaz hogy csak a DVD+és-RW és a Dual Layer azaz -->DVD+és-DL
kat rendesen megirja de semmi mást ezt az utolsó első mondatát nemértem.Én nemazért irok folyton dvdket mert kicsi a vinyó kapacitás hanem mert multkor jött egy dög virus és minden elment a gépröl ami adig megvolt progik,játékok ...minden ezért! de kösz a válaszokat szerintem tönkre ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!