Mi lehet a gond a géppel amit ma vettem?
Figyelt kérdés
ma hoztak nekem egy gépet ebben még kezdő vok felakartuk telepiteni ami sikerült is 500GB HDD felosztottuk 4 particiora a legkisebbre kiirta a telepitő hogy rendszer particio felrakta és mikor nézem csak a c meghajtot látom a többi eltünt:S mi lehet a gond? és a ramból is csak 1,75GB ot lát a 2Gb helyett, a vinyora meg 500Gb helyett 456GB ir ki2011. júl. 6. 15:07
1/6 anonim válasza:
a vinyó miatt ne aggódj, semmi sem kerek 500gigás... nekem is pl. van egy 40gigás vinyóm, az is csak 36giga... a ramot nem tudom,de a többi particiót leformáztad?
2/6 anonim válasza:
*sóhaj*
500-ra persze hogy 456-ot ír ki összesen, mert decimálisan számolják a kapacitást, a file-rendszer meg binárisan. Ezt most nem magyarázom el külön, de ennyi a kapacitása, fogadd el.
A többi partíció meg azért nem látszik, mert nincs neki betűjel adva. Control Panel/Administrative Tools/Computer Management/Disk Managementben adj neki betűjelet.
3/6 A kérdező kommentje:
Control panel? az hol van? nem értem hozzá sajna:S ugy vagy rakjam ujra és ott nevezem el?
2011. júl. 6. 15:12
4/6 A kérdező kommentje:
Nem felosztottam őket és utána formázás de külön külön nem
2011. júl. 6. 15:14
5/6 anonim válasza:
" Nem felosztottam őket és utána formázás de külön külön nem "
így meg ne írjál,mert ezt senki nem érti
6/6 anonim válasza:
Start menü>Számítógép (jobb klikk)>Kezelés>Lemezkezelés
Itt tudod szerkeszteni a partíciókat.
A memória az integrált IGP miatt 1.75Gb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!