Winchestert hogyan tudok laptoppal összedugni?
Figyelt kérdés
Tönkre ment a gépem, de a winchesteren lévő dolgokra szökségem lenne. Hogy tudom őket minél hamarabb elérni?2016. márc. 29. 13:10
1/4 anonim válasza:
4-5000ft ért külső merevlemez ház. De szerintem ha csak adatot akarsz menteni ennyit felesleges költeni. Nincs haver vagy valaki másnak a családban gépe? Abba belerakod, utp kábellel a két gépet összekötöd és máris tudsz másolgatni.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ezek a vinyók kompatibilisek más gépbe is? Tehát a toshiba winchesteremet bele tudom rakni egy asus gépbe? ÉS akkor csak egy külső vinyóra rámásolom ami kell és kész.
2016. márc. 29. 13:37
3/4 anonim válasza:
Ha 3,5 akkor nem tudod beletenni laptopba, csak ha 2,5. De asztali gépbe igen.
4/4 anonim válasza:
Asztali gépben ugyan mindegy a dolog oda rakhatsz laptop és sima asztali gépes merevlemezt. Laptopba csak laptop merevlemez fér. Az asztali gépes merevlemez kb 3x akkora mint egy laptopé, szóval sehogy nem férne be. Teljesen mindegy a márka. Ha SATA és laptop merevlemez akkor tudsz venni sima USB-s kábelt is.
De ez csakis laptop merevlemezhez jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!