Szerintetek ha veszek egy gépet játékra érdemes 16GB RAM-ot beletenni, vagy elég 8GB is? Főleg mai, és az években megjelenő játékokkal szeretnék játszani a gépen.
Szerintem a ma vásárolt legalább erős középkategóriás gépekbe már érdemes lehet 16GB memóriában gondolkodni (vagy 1x8GB és szükség esetén mellé egy másik ugyanolyat). Szerintem ma még jó a 8GB is, de már néhány esetben fülé is mehet a használat, így néhány évre előretekintve pláne hasznos lehet a 8GB-nál nagyobb kapacitás.
GTA 5: min 4GB, ajánlott 8GB (nem a legújabb de nagyon népszerű)
The Witcher 3: min 6GB, ajánlott 8GB (ez sem a legújabb, de még mindig nem kis gépigényű)
Tom Clancy's The Division: min 6GB, ajánlott 8GB
Far Cry Primal: min 4GB, ajánlott 8GB
Rise of Tomb Raider: min 6GB, ajánlott 6GB
Need for Speed: min 6GB, ajánlott 8GB
Hitman: min 8GB, ajánlott 8GB
Dark Souls 3: min 8GB, ajánlott 8GB
Köszönöm a válaszokat.
Igen, a GTA V nekem is megette a 4GB-ot a laptopon. Ahhoz kell legalább 6, ha nem több.
8GB elég, de persze jobb a 16GB (vagy akkor vegyed úgy, hogy most 8GB és akkor mehet mellé később még egy 8GB-s és akkor mehetnek dual channel-ben).
Nekem 8GB van, GTAV 7GB-t is simán megeszik, ha azzal játszok (főleg Online), akkor nem tudok mást futtatni a gépen (max Skpype vagy TS). Más játék nem ennyire memóriaigényes, de azért 8GB alá ne add, ha az új játékokkal akarsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!