A fiamnak szeretnék egy gépet, főleg Steam-es játékokkal játszik, videómegosztókat és filmeket nézne rajta, de nem igazán értek hozzá. Ezt a gépet néztem ki, de nem tudom mennyire életképes. Az ára kb 180-190e Ft. Érdemes megvenni?
az atol fug milyen steam es jatekokal szeret jatszani :D mert ha mondjuk egy 2014 es kiadasal tola a jatekot akor min.8 gb ram ot de a tobbi az megfelel kezdetnek es szerintem az AMD az jo valasztas :D en ezel a felepitesel jatszok es edig meg nem fogott ki rajtam egy jatek se
Adatok:AMD A8 5500
12GB Ram
AMD 780E Videokartya Asus M5A78L-M/USB3 Motherboard 1TB Hard Drive es a rendszernek vegyel egy SSD-t :D az felporgeti a gep sebeseget elege erezhetoen
Ezek a brand gépek kb. az áruknak megfelelő teljesítményt nyújták.
Ez egy elég erős gép, bizonyosan jó lesz játékra és médiára, de én AMD processzor helyett inkább inteles gépet választanék.
180.000-200.000-es árkategóriában mindegyik brand gép megfelelő a felsorolt dolgokra.
Ki mondta, hogy többet tud? Core I3 7.7 cpubosson, 105 dollár, AMD FX-4350 6.5 108 dollár.
Ezen kívül az AMD megbízhatatlan.
Ezen felül körbe nézhetsz hány szerverben pörög AMD és hányban Intel.
Egyszer volt AMD-s gépem 2 év után be is szart.
Ha intelt választok, ez a max amit megengedhetek magamnak. Melyik lesz jobb?Intel Core i5-4430 Quad Core 3.0GHz HD 4600 6MB Cache 84W Processor
2x Kingston ValueRAM 4GB (1x4GB) DDR3 1600MHz Non-ECC 240-pin DIMM Memory Module SR x8
Asus B85M-G Motherboard
Toshiba 1TB 7200rpm 3.5" Internal SATA III Hard Drive
Palit GeForce GTX 750 Ti StormX Dual (2048MB GDDR5)
CCL Choice 22x DVD+/-RW Drive
AvP Viper Gaming Black Mini Tower Case with 500W Power Supply
3 Year Collect & Return warranty
Mains Power Cable
ASUS PCE-N15 300Mbps PCI-E Wireless card,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!