Lehetséges az hogy a mikrofon "kiszűri" az emberi hangot (többi lent)?
A barátommal próbáltam beszélni (skype-on és steamen), de nem hallottam a hangját, viszon minden mást hallotam, pl zenét, saját hangomat (persze akkor amikor hangszórón volt)...
A mikrofon tökéletesen áthozta azt a zenét amit éppen hallgatott, de az ő hangját nem hallottam...
Nála van a baj a mikrofonnal? Vagy nálam van valami beállítás ellőve?
Illetve, ha beállítás, akkor mit kell(ene) csinálni hogy jó legyen ??
Próbáltuk, de nem ismeri fel a mikrofont...
A Realtek Sound Manager érzékeli hogy be van a kábel dugva, de a rögzítőezközöknél nem érzékeli...
Lehetséges hogy kell valami driver neki?
Ha a hangkártyára csatlakozik, akkor csak hangkártya driver kell. De mi az, hogy nem érzékeli? Attól, hogy nem jelzi ki a csatlakozást még lehet, hogy működik. Vegyétek le a hangszórók hangerejét a mikrofon lejátszási hangerejére adjatok hangot, és addig növeljétek a hangszóró hangerejét, amíg nem halljátok vissza, amit a mikrofonba mondotok (ne engedjétek, hogy összegerjedjenek! - sípoló hang).
Jó helyre van dugva a mikrofon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!