Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez most hogy van?

Ez most hogy van?

Figyelt kérdés
Van egy XO-om. Erre szeretném majd digitálisan megvenni a Quantum Break-et ,de én azt hallottam ,ha megveszem ,akkor megkapom PC-re is. De hogy kapom meg ,és hogy tudom majd aktiválni ,mit kell ehhez csinálni? (Azt tudom ,hogy WS-ból kell majd letölteni.)

2016. márc. 28. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos nem kapod meg. Két külön platform. Külön kell megvenni rájuk. Ingyen nem adnak semmit.
2016. márc. 29. 07:50
 2/3 A kérdező kommentje:
De ,megkapom.Még a Microsoft nyilatkozta ,mikor bejelentették ,hogy kijön PC-re. Mielőtt kommentelsz ,legalább olvass utána.
2016. márc. 29. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazad van. Tévedtem. Elnézést.

A Windows 10 rendszeren használható ingyenes Quantum Break játékra vonatkozó ajánlat a Quantum Break digitális példányának 2016. április 4-ig az Xbox Áruházban, az Xbox.com oldalon, a résztvevő viszonteladóknál és az Xbox One különleges kiadású Quantum Break csomagok keretében leadott előrendelésére vonatkozik, amíg a készlet tart (az ajánlat nem vonatkozik a játék fizikai lemezen megvásárolható példányaira). A viszonteladóktól és csomagban megvásárolt Quantum Break Xbox One-kódokat a konzolon vagy a Xbox.com oldalon 2016. április 4-ig lehet beváltani. A Windows 10-játékkódot Xbox-rendszerüzenetben küldjük el a 2016. április 5. körüli héten. A Windows 10-játék rendszerkövetelményeit lásd: www.quantumbreak.com/windows10. Az ajánlat az Xbox Live minden piacán elérhető, kivéve Kínát.

2016. márc. 29. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!