Amikor telepítem az xp-t a patrícionálásnál ez van kiírva: 39084 MB lemez: 0 id: 0 busz: 0. És amikor újraindul a gép, nem folytatja a telepítést, hanem előlről kezdi. Baj, hogy mindenhol 0 van? (id, busz)
Figyelt kérdés
mert amikor utánanéztem a neten, akkor nem 0-k voltak írva, hanem az id-hez pl.12010. ápr. 4. 15:18
1/5 anonim válasza:
Te figyelj, ne partícionáld már újra a gépedet, hanem válassz ki egy partíciót, és nyomj rá entert. Utána meg amikor megkérdezi, hogy CD-ről indítson-e ne nyomj neki semmit, csak hagyd, hogy dolgozzon.
2/5 A kérdező kommentje:
de nem ír ki ilyet, hanem alapból kezdi az egészet újra és mindig kiválasztok egy patriciót
2010. ápr. 4. 15:26
3/5 anonim válasza:
az ide 0 ha jól tudom, akkor a primary master. Tehát a vinyó beállítás jó. Van floppy a gépedben? Mert akkor bootolj egy win9x-es boot floppyról formázd meg a vinyót, másold fel egy mappába a cd i386 tartalmát, és telepíts vinyóról a winnt szó beirásával.
4/5 A kérdező kommentje:
és ezt hogy kell pontosan?
2010. ápr. 4. 15:45
5/5 anonim válasza:
Felrakta a telepítő fileokat? (mielőtt újra indult?) És ha igen akkor a bootmanagerben (vagy BIOSban, nem minden alaplapnak van bootmanagerre) remélem visszaállítottad, hogy honnan bootoljon (ne a CD-ről hanem a diskről)? Ha nem álíítottad vissza akkor tedd meg most és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!