Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység vásárlás de melyiket...

Tápegység vásárlás de melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. márc. 26. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen konfighoz szánod. A Corsairnek van konfigurálható ventilátorprofilja is, szóval ha a te gépednek nincs nagy fogyasztása, akkor jobb választás lehet. De azért 6e forint extrát nem hiszem, hogy megér. Mindkét táp tier1-es, szóval EVGA is tökéletes választás. Nekem 550G2 van, egyetlen pici problémám vele csupán az, hogy mindenhol matrica van (technikai adatok), szóval nem lehet úgy forgatni, hogy mindenképpen tiszta felülete legyen. Corsair viszont jól mutat, bárhogy forgatod - már amennyiben ez számít.
2016. márc. 26. 10:51
 2/4 Trevor. ***** válasza:

Mindenképpen kell 750W? Mert ha nem, akkor inkább ezt:

[link]

A kettő közül meg szerintem Corsair.

2016. márc. 26. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Seasonic-ot is nézegettem de irreálisan drága és gari is sokkal kevesebb van rá.

i7 6700 procihoz és MSI 980GTX gaming 4g-hez kell a táp

teljesen zárt házban lesz (fractal design r5) ezért a kinézete mellékes

2016. márc. 26. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

EVGA!

Corsair nem nagyon jó főleg ez-az rmi/x széria sok a nyekergő/ciripelő darab. Legalább is én két olyant fogtam ki

2016. márc. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!