Hantoshshd kérdése:
Melyik laptop a jobb?
Figyelt kérdés
A minőség a hardver és a tapasztalat alapján írjatok légyszíves!
Asus:
Lenovo:
2016. márc. 25. 18:44
1/7 anonim válasza:
Hardver alapján a Lenovo-t vinném, bár kevés a ram hozzá, azt utólag (ha szükséged lesz rá) tehetsz bele.
Tapasztalatom csak asussal van, szerencsére pozitív.
Lenovoval nincs.
Minőség? mind a kettő márkás, szóval rosszul nem választhatsz.
2/7 A kérdező kommentje:
melyik a jobb videókártya a gt920m vagy az r7 m260dx, és melyik a jobb proci az amd fx-7500-as vagy az intel i3 5005u?
2016. márc. 25. 19:17
4/7 BM-Striker válasza:
És a 920m is erősebb, mint a Z50-75 -ben lévő R5 M230 (R7 IGP+ R5 M230=R7 M260DX).
A Lenovo Z50-75 -öt kerüld el messziről.
5/7 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni... Ha annyira nem játszol nagyigényű gameekkel én mindenképp a fullhd-s lenovot venném. Az az 1366x768 felbontás..Lehet már nagyon megszoktam de fujj már. Videónézés, netezés mindenhez sokkal jobb a fullhd.
6/7 anonim válasza:
Az asus jobb gép (nekem 1:1 ilyenem van èn viszi a mai játekokat is)
7/7 BM-Striker válasza:
A Z50 egy rossz gép, hiába tűnik jónak papíron.
Nekem volt már "szerencsém" ilyenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!