Hogyan tudom húzni ezt a processzort? :Intel Celeron E3300
Figyelt kérdés
Mármint milyen programok kellenek,eszközök stb.2016. márc. 25. 12:31
1/5 anonim válasza:
Program nem kell, csak a BIOS ismerete, és a processzorhúzás mikéntje.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó,de a lépésekre lennék kiváncsi.Mármint a BIOS - ba mit kell csinálni hova kell menni stb.
2016. márc. 25. 12:38
3/5 anonim válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű :)
Arról nem is beszélve hogy ha ezt a procit húzod, akkor szinte semmit sem nyersz pluszban. Azaz mégis nyersz valamit. Plusz 20 fokot, a hőmérsékleten.
4/5 anonim válasza:
12:41 Badarságokat beszélsz. Én egy E2220-at használtam 2,4-ről 3,2 GHz-re húzva vagy 6 évig (tavaly cseréltem le). Hidd el, észre lehetett venni a gép teljesítményén. :) És rendes hűtővel (AC Freezer 7 Pro) nem is forrósodott nagyon. 50 fok körül volt, ha 100%-on ment a hűtő meg a proci is.
Kérdező, ez tényleg bonyolult téma, olvass utána. Vannak leírások az interneten. Alapvetően tényleg a BIOS-ban kell turkálnod, külön program nem nagyon kell hozzá. De leginkább az alaplapon múlik, hogyan és mennyire lehet állítani a frekit.
5/5 anonim válasza:
Na igen. Rendes hűtővel persze. De erről egyelőre szó nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!