BarnaTibor 2201 kérdése:
Asrock g41m-vs3, Intel Celeron Dual-Core E3400 processzor 6gb ram, GT630-2GD3 milyen játékokat bír el?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 19:05
1/6 anonim válasza:
Passziánsz, aknakereső, ilyenek.
2/6 A kérdező kommentje:
én nem ilyenre gondoltam.. bf4 el bírja? valami ilyesmi, ami el megy rajta kis beállítások mellet.
2016. márc. 16. 19:22
3/6 anonim válasza:
Nem. Semmit sem bír el a GT 630, tapasztalat.
4/6 anonim válasza:
Ha hajlandó vagy komoly kompromisszumokra a felbontás és grafikai beállítások terén, viszonylag kortárs játékok is elfutnak, de az fps valószínűleg az élvezhetőség alsó határát súrolja majd.
https://www.youtube.com/results?search_query=gt+630+gameplay
5/6 A kérdező kommentje:
DirectX 11 a videokártya szóval mennije kel. emígy milyen videokártyát ajánlasz ehhez a géphez? ami árához elfogadható, és jó referál játékok közt.
2016. márc. 16. 19:29
6/6 anonim válasza:
Ehhez inkább nyiss egy új kérdést, az ilyesmire gyorsan rá szoktak cuppanni a témában jártasak. Egyébiránt szerintem inkább a processzor lesz a gyenge pont a játékoknál, ha sikerül is egy normális videókártyát szerezni hozzá. Így pedig egy új processzor is kéne, amihez valószínűleg új alaplap, tehát mindent váltani kell.
Lehet, hogy mások tudnak egy jobb megoldást, úgyhogy azt javaslom, tegyél fel egy új, specifikus kérdést erről, a kikötéseiddel és a kereteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!