Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a gép, de csak...

Nem indul a gép, de csak nálam. Mi romlik el?

Figyelt kérdés

Már másodjára jártam úgy, hogy a tápegység "elromlik" a gépemben, de csak a mi házunkban nem indul a gép, ha elviszem máshova ott megy.

Elektromos hálózattal nincs baj. Ha pl kiveszem a videokártyát akkor elindul. Primer puffer kondenzátorral lehet a baj? Garanciába visszavittem de nem csináltak vele semmit.

2016. márc. 24. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
videó kártya típusa ? tápegység amit már 2xer is vettél ?
2016. márc. 24. 17:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Szerintem a videokártya itt nem lényeges, arra értettem ezt hogyha gyengébb konfig van rajta akkor nincs vele baj. Pl rákötöttem egy p4es gépet, azt is vitte.

Corsair Cx430, Chieftec iArena 500

2016. márc. 24. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
ezt a 2 tápot vetted ? milyen videó kártyával , procival írd már le ?
2016. márc. 24. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a videókártyával van a gond.. De hogy érted azt, hogy nem indul el?
2016. márc. 24. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Bekapcsoláskor a táp csak felpörgött, és leállt a gép.

Ha elviszem a komplett gépet máshova (városba) akkor teljesen jól működik.

Asrock 770extreme3 lap, AMD Phenom2 955 proci, ATI 4670 videokártya.

Mivel máshol ezekkel az alkatrészekkel elindul, csak nálam nem, így nem gondolom hogy ezekkel lenne a baj.

2016. márc. 24. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:

"Elektromos hálózattal nincs baj."

Pedig kizárásos alapon csak ezzel lehet, ha hardveresen minden OK, és máshol megy a gép.

2016. márc. 24. 19:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Na igen, eleinte én is erre gyanakodtam. A történetbe beletartozik az, hogy a chieftec 1 hónapig ment itt is, onnantól nem. Viszont az is máshol működik, illetve gyengébb konfigot itt is elvitt.

Sajnos tesztelgetni már nem tudom ezeket, de jövő hétre szerzek egy chieftec-et és egy erősebb videokártyát, hogy azok hogy viselkednek itt.

2016. márc. 24. 21:33
 8/9 MGéza ***** válasza:
Használsz hosszabbítót? Ha nem használj, lehet valami közvetlen zavar érkezik a hálózatból, amit azzal le tudnál árnyékolni talán, vagy próbálj meg másik konnektort.
2016. márc. 24. 22:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Használok, és próbáltam másikban is.

Esetleg egy túlfeszültség védős elosztó jobb lenne?

2016. márc. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!