Norbert patai kérdése:
Nem indul el a gépem, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Azt írja ki fekete háttérrel hogy: Loading operating system. Begin to update backup bios to latest version. Writing bios image. és újra indul egyfolytában, a bios meg valami jelszót kér?2016. márc. 20. 17:32
1/11 P.O.C. válasza:
Miért akarsz/akartál BIOS -t frissíteni?
Szerintem ez valami elszart BIOS frissítés eredménye. Vidd szakemberhez. Ha mákod van nem kell alaplapot cserélni.
2/11 axonbite válasza:
megírhatnád milyen alaplapod van...
3/11 axonbite válasza:
persze az is lehet beragadt valamelyik billentyű
4/11 MGéza válasza:
Próbáld meg a bios resetet. A clr cmos feliratú jumpert keresd. Ha nem megy vedd ki a gombelemet néhány órára.
5/11 A kérdező kommentje:
az egyik ismerősöm nem kapcsolta ki, aztán este felkeltem és láttam hogy megy , akkor a be kapcsoló gombot hosszan nyomva kikapcsoltam , amikor fel keltem ezt adta ki , amit írtam , az alaplap : GIGABYTE GA-A55M-S2V
2016. márc. 20. 17:45
6/11 A kérdező kommentje:
találtam egy oldalt ahol megoldódott egy hasonló probléma, csak nem nagyon tudom lefordítani
itt : [link]
2016. márc. 20. 17:51
7/11 axonbite válasza:
tulajdon kép valami trükkről beszélnek alt+f11 alt+f12 és frissítik a biost fat32-es pendrive-ról
azért még nyomozok...
8/11 A kérdező kommentje:
most már megy a bios , nem kér kódot , de még mindig ugyan úgy újraindul azzal a szöveggel amit írtam és ugyanazzal a fekete felírattal :)
2016. márc. 20. 18:28
9/11 axonbite válasza:
ez egy bios frissítés tedd pendrive-ra
ez egy videó bios frissítéshez
https://www.youtube.com/watch?v=I1g6p6B-jMA
be kell menned biosba a frissítéshez elméletileg.
10/11 A kérdező kommentje:
már megoldottam , mindenkinek köszönöm szépen a segítséget, https://www.youtube.com/watch?v=lJ_hWeg_wF0
2016. márc. 20. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!