Miért hazudják az intel-fanok amikor olyat írnak hogy az i3-as leveri az fx 6300-at vagy a 8350-est? Holott az utóbbival az i5-ös sem nagyon bír el. Website-ja válogatja.
"és nem alap hütővel van az amd-d"
Ha nem alap hűtővel megy az AMD, akkor már simán kijön az egy kategóriával drágább Intel, ami még inkább felmossa vele a padlót. Nem mintha egyébként is nem jönne ki, ha használni is akarod az AMD-t, nem hűtetlen 4+1 fázisú 760G chipsetes hulladék lapot kell alá tenni, az Intelnek viszont fele a fogyasztása (még a teljesítmény előnye mellé), az elmegy olcsóbb lappal is.
cpuboss oldalt felesleges nézni,teljesen hitelt nem érdemlő,intel által pénzelt kamuoldal.
kedves kérdező,az általad feltett kérdés nagyon nehezen megválaszolható,mivel az fx processzorok fejlesztése 2012-ben leállt,azóta csak finomítanak rajta ezt-azt.
tehát a kérdésedre a válasz egy kérdés: mikori i3-al hasonlítsuk össze?
jelenleg a 6300 az i3-i5 közé esik,a 8350 meg az i5 kategóriájának kb a közepén van,és mindez a kora miatt.
Én a g 860-as pentiumot cseréltem le 8350-re,és nemrég csináltunk ismerőssel i5 vs fx videót,így nagyon is jól tudom,mit tud az amd és mit az intel.
meg lehet nézni,semmi csalás nincs benne : https://www.youtube.com/watch?v=TaWAkSdzvjY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!