Ha facebookon megnézek valakit, de nem jelölöm ismerősnek, akkor megjelenek a "kiket ismerhetek" listán neki? Vagy ez a"kiket ismerhetek" lista mi alapján válogatja az embereket?
Figyelt kérdés
Múltkor megnéztem pár ember adatlapját, de nem jelöltem ismerősnek őket.És utána egy ideig ott voltak ezen a listán, hogy őket ismerhetem.Kíváncsi lennék, én vajon szerepeltem-e náluk azon a listán?Vagy csak nekem írta ki, mert megnéztem őket?2015. máj. 4. 21:18
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy az ismerőseid ismerősei kerülnek be ebbe a listába.De javítson ki valaki ha tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!