Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitor vagy vga?

Monitor vagy vga?

Figyelt kérdés

Olyan problémával kerültem szembe,hogy véletlenszerű időközönként elfeketedik 1-2 másodpercre a monitor,és ez előfordul akkor is ha játszok,és akkor is,ha csak alapjáraton megy a gép,és nincs erős igénybevétel a vga kártyán.

Szerintetek vga kártya vagy a monitor a hiba forrása?

2016. márc. 23. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérj kölcsön egy monitort, vagy kösd rá a tv-re ha megoldható. Ha ott is elfeketedik akkor vga. Ha nem, nagy eséllyel a monitor lesz a ludas.
2016. márc. 23. 18:34
 2/8 axonbite ***** válasza:
szerintem monitor vagy vezeték. menet közben kicsit gyötörd meg a vga vezetéket van e érintkezési hiba.
2016. márc. 23. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Kosd at az alaplapra a monitort es ugy probald ki
2016. márc. 23. 18:39
 4/8 gnoomage ***** válasza:
Lehet vezeték is, a legjobb lenne ha kérnél egy másik monitort és vezetéket csak 5 percre, majd először kábel csere, majd monitor és ha egyik se lesz jobb, akkor VGA
2016. márc. 23. 18:45
 5/8 A kérdező kommentje:

van hogy napokig semmi,van amikor meg 1 óra alatt 10-15 alkalommal.

teljesen véletlenszerű.

Én személy szerint a monitorra tippelek,ugyanis használtan szereztem be,és a régi kártyánál is csinált ilyet.

A kérdés végülis azért született,hogy nem e esetleg a pcie sin a ludas?

Az okozhat ilyen problémát?

2016. márc. 23. 18:51
 6/8 anonim válasza:
Először másik kábellel próbáld meg, utána ha nincs változás akkor monitort cseréld. Mindeközben rakd újra a videókártya driverét /frissítsd. HA ezek se válnak be próbáld meg integrált videókártyáról (Alaplapi csatlakozó) Utána jöhet a másik VGA kártya.
2016. márc. 23. 18:56
 7/8 A kérdező kommentje:

ebbe nincs integrált.

vga driver kizárva,két külön oprendszeren nem lehet ugyan olyan rossz a driver.

a kábelt majd kipróbálom,de saját tippem a monitor,vagy a hdmi kábel.

2016. márc. 23. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Probléma megoldva,vettem új monitort.

most mind a kettő egyszerre üzemel,a régebbi monitor továbbra is véletlen időközönként elejti a képet,míg az új szépen üzemel,tehát a régi monitor fogja beadni a kulcsot. :)

2016. ápr. 10. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!