Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik vagy létezett valaha...

Létezik vagy létezett valaha 16:9 képarányú CRT monitor?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor tudnátok pontos gyártó/típus vagy típusszámokat megadni? Mert akkor egy olyat keresnék használtba. Köszi!

#monitor #CRT #16:9-es képarány #16:9-es monitor #16:9-es képarányú monitor
2016. márc. 21. 17:36
 1/10 A kérdező kommentje:
Esetleg még 16:10-es is lehet. A lényeg hogy szélesebb legyen mint a mostani 4:3-as monitorom, mert emiatt a mai szélesvásznú világban egyre többet szívok.
2016. márc. 21. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
2016. márc. 21. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

Nem valoszinu, a technologia miatt ez nehezen volt kivitelezheto, es amugy sem lett volna hasznos.

Azt megteheted, hogy az also-felso savra fekete csikot teszel, de gondolom nem vagy elorebb.

Mire kell neked crt monitor?

2016. márc. 21. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Csökkented a függőleges eltérítés nagyságát :D
2016. márc. 21. 17:47
 5/10 Trevor. ***** válasza:

Igen, létezett és ha működik, akkor most is létezik.

De minek neked olyan?

2016. márc. 21. 17:50
 6/10 A kérdező kommentje:

# 3: amire idestova 11 éve: általános használatra, mint internet, filmek, stb.

Eddig egy Samsung Syncmaster 795MB monitorom volt. Még most sincs semmi baja és szeretem is, de a neten egyre több kellemetlenséget okoz hogy még 4:3-as képarányú, mivel ugye egyre több weboldalt, meg programot a mai szélesebb képarányú monitorokra terveznek hozzáteszem ez term. érthető). Filmeknél zavar a legkevésbé, ott a fekete sávokban legalább elfér a felirat is :)

És igen, lehetőleg CRT érdekelne, azért is szól úgy a kérdés ahogy. Én még mindig azokat szeretem.

2016. márc. 21. 18:00
 7/10 A kérdező kommentje:
# 5: gyártó és típusszámot tudsz írni?
2016. márc. 21. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Rendben, de van ra valami realis indokod is? Szereted ha magasfrekvencias zugas szol a fuled mellett? Netan az agyadat bombazo elektronok okoznak oromot?

Frekvenciaban, szinben, felbontasban, kesleltetesben, zajszuresben, energiafogyasztasban, latoszogben, kepmeretben... gyakorlatilag mindenben letezik beszerezheto monitor, ami felulmulja ezt a 100 eves technologiat.

2016. márc. 21. 18:05
 9/10 A kérdező kommentje:

#8: igen, van. Ez uén volnék, és ott a 6., majd pedig a 8. hozzászólás végén ott van a válasz amiért én még mindig inkább a CRT-t preferálnám:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..

2016. márc. 21. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

#9: Ertem. Ha veletlen megsem tudnal ilyen 50kilos CRT-t behozni az USA-bol, akkor tudom ajanlani en is az IPS paneles monitorokat.

A legtobb nagyaruhazban szokott lenni monitorfal, ott kozelrol, oldalrol is alaposan megnezheted.

2016. márc. 21. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!