Ez kajak adja az 5.1-et vagy csak egy nagy kamu? (lent)
Figyelt kérdés
Laptomom van és erre akarnék rákötni egy 5.1 es hangrendszert de ugyebár persze alapból a gép alaplapján csak stereo van és így nem tudja megkülönböztetni a hangszórókat csak jobb meg bal
2016. márc. 18. 21:57
2/6 A kérdező kommentje:
De ebbe alapból nem megy bele a három kábel ami kijön a mélyládából akkor h lehet 5.1?
2016. márc. 18. 22:03
3/6 P.O.C. válasza:
Szerintem laptopra nem lehet analóg 5.1 -et kötni, csakis koax S/PDIF -en megy az 5.1
Ugyan ez vonatkozik erre a külső hangkarira is.
Olyan olyan külső hangkarit kell venni, ami alapból van analóg 5.1
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is, mert, nem is lehet az a külső kártya 5.1 es mert kifelé még ha adná is az 5.1 et attól még befelé a rendszer stereoként érzékeli mert a stereo csatornára van bekötve, máshova nem is lehet amúgy. Nekem az 5.1-be van 2 darab stereo bemenet (1.tv - 2.konzol) amit most használok meg van egy 5.1 es amibe 6 rca megy be es 6 rca jön ki, azt nem tudom h ilyen átalakítóval rá tudom kötni arra a karira amit linkeltél? [link]
2016. márc. 18. 22:40
5/6 P.O.C. válasza:
Igen persze. Az enyém is így van.
6/6 A kérdező kommentje:
Válaszolj privire amit írtam pls :)
2016. márc. 20. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!