Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kezdené megadni magát a videó...

Kezdené megadni magát a videó kártyám vagy valami más a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó ideje tapasztalom már pár játéknál hogy a grafika elkezd bugolni, bizonyos részek villódznak, illetve fps játékokban ha fegyver vagy valami van a kezemben akkor hosszan villódzó csíkokat húz onnan több irányba is. Ugyan azt a játékot azonos beállításokkal próbáltam játszani integrált Intel grafikával, azzal nem csinált ilyeneket. Mondták sokan hogy haldoklik a videókártyám, igaz nem lenne valami jó ha ez igaz lenne mivel laptopom van. Hallottam hogy ha a szoftvere nincs normálisan lefrissítve akkor is lehetnek hibák de bizonytalan vagyok nagyon hogy mi lehet a probléma. Van egy Nvidia Experience progi a gépen, az elvileg frissítette a szoftvert a legújabbra de ugyan azt produkálja, manuálisan még nem frissítettem.

Egy másik általános kérdésem az lenne hogy egy videó kártya mitől tud tönkremenni? Nem megfelelő hűtés vagy túlhajtás eredményezné?

Végül pedig érdeklődnék hogy kb mire számítsak ha mégis kellene cserélni a kártyát a laptopban? Egy Dell inspiron 15 3000 típusú laptopom van és ebben van egy dedikált nvidia geforce 840m kártya.

A segítő válaszokat előre is köszönöm, értékelni is fogom őket!

2016. márc. 17. 18:56
 1/4 anonim válasza:
Használtál laptophűtőt?
2016. márc. 17. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, annyival segítettem a hűtést hogy megemeltem a gép hátulját olyan 3 centivel.
2016. márc. 17. 19:12
 3/4 anonim válasza:

Ha játszol, mindenképp vegyél laptophűtőt, különben nem lesz hosszú élete a gépednek.

Bár egyébként sem árt ha van.

Sajnos a kérdésed további részére nem tudok válaszolni.

2016. márc. 18. 23:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ! Ment a zöld pacsi! Akkor beruházok egy hűtőre.
2016. márc. 19. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!