Az lenne a problémám, hogy fél éve vettem egy msi n9600gt gddr3 1gb-os vga-t és minden játék nagyon jól ment maxon pl. Far Cry 2, Crysis stb. és most meg akadoznak, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Na szóval a konfigom:amd athlon 3200+,2gb ddr1 ram,msi n9600gt gddr3 1gb dx10,420W-os táp és egy kn8 ultra s939-es alaplap!Gondoltam arra is,hogy lehet a táp kevés neki,mert sosincs tele a winchesterem,nem vírusos a gépem,mert rengetegszer újratettem már,pl.az xp-re úyg reagál a gépem,hogy szinte semmilyen program nem fut rajta és a videók is megállnak pl.youtube-on!A gépembe 2 szabad dugaj van,amin erős a gyanúm,hogy a helyükre kéne tenni,de nem találok egyet se(vagy csak nem találom),sztetek ez probléma,ha a gépbe 2 szabad dugó van?Van egy->másként nemtom kifejezni,egy széles fejű csatlakozó,aminek a formája bele illene a táp és vga csatlakozásához,de nincs hozzá hely!A másik egy négyszög alakú,4 tűs csatlakozó,amit abszolut nemtudom,hova kéne tenni!Sztetek?A válaszotokat előre is köszönöm!2010. ápr. 3. 12:38
1/3 anonim válasza:
A plusz csatlakozók a bővíthetőség miatt vannak benne, az egyik egy tápcsatlakozó, a másik valószínűleg egy IDE kábel.
2/3 anonim válasza:
Szia.Ha még aktuális akkor válaszolok.Ha túl nagy hőfokon megy akkor belassulhat befagyhat illetve hibázhat a kártya.Nézd meg a hőfokát.És ha még aktuális írd le ide.
3/3 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális,de azért köszönöm a segítséget!:D Ámbár,igaz vettem új alaplapot,memóriát meg procit,lehet jól jön még a segítség,kitudja még,még 1xkössz!
2010. jún. 21. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!