Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem megy egy játék sem megfele...

Nem megy egy játék sem megfelelően! Hardver probléma? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy adott egy vadi új full konfigos gép...

Asus P5QLD PRO alaplap

Intel Pentium Dual Core E6700 3200mhz CPU

Ati Radeon HD5670 1gb videókártya

2x2gb RAM

...és minden játéknál a következő probléma lép fel:

Elindítom a játékot,egy 5 percig megy simán,majd a kép befagy 5mp-re,utána elsötétül a kép 5-10mp-re,majd kikapcsol a háttérvilágítás is,és utána visszajön. És Ezt ismétli bizonyos időnként,van hogy fél, van hogy 5 percenként.

Először csak COD4 multiztam,és ott csinálta,azt hittem hogy egyedüli probléma... de tévedtem,mert COD4 singlebem,

GTA 4ben, GTA SA-ban, Assassins Creed Brotherhoodban, COD 5 coop , Crysis 2ben is ezt csinálja...

Angol 64 bites Win7 volt fent,gondoltam hogy az a probléma. Feltettem vadi új SP1es magyar Win7et,leformáztam mindent... de ugyan úgy megmaradt a probléma.

Nemhiszem hogy driver gond, legújabb Catalyst Driver van fent... Próbáltam DX9et, DX11-et, ugyan ez...

Tehát fogalmam sincs hogy mi lehet, vadi új 150 ezres gép és nem lehet vele játszani? waddafak? :/

Légyszi segítsetek ha tudtok,köszönöm

2011. márc. 20. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem vidikari csere, de panaszkodj ahol vetted, még úgy is garis. Jaa.. ATI kártya.. üdv a klubban :D
2011. márc. 20. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy korábbi Catalyst driverrel, előfordult már, hogy a driverek problémát okoznak.
2011. márc. 20. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!