Alábbi konfigról vélemény?
Házat, hűtőventillátort, és optikai meghajtót azért nem választottam, mert az már megvan. De érdekelne vélemény. Fingom sincs milyen hűtőventillátor kéne, kiválasztottam egy random 500W-osat mert igy is 250K lenne a keretem. De véleményeznétek, és javitanátok rajta?
Erről lenne szó :)
#9 ez igy nem jo ahogy te allitotad ossze
es pontositanod kene amiket emlitettem
970 nel ugy tudsz maradni ha az emlitett 1150 platformra atersz es abba 4000 szerias i5 t veszel
es talan SSD rol is le kell mondanod (kesobb is tudsz ssd t venni)
mert egy jo hasznalhato tapra mindenkepp szukseg van
es ez +15ezret jelent kb. (kb. 20ezer az emlitett tap es a tobbi is amit a konfighoz minimum valasztani kell)
#10 ha van pont ebbol ATX vagy mATX akkor az is jo lesz
de ha van arban H170 vagy Z170 es akkor azt erdemesebb venni
neked kell tudni mit igenyelsz lapon ha semmit akkor gyakorlatilag csak arra kell figyelned hogy DDR4 foglaltos mATX/ATX legyen es H170/Z170 legyen a chipset rajta
persze ha pl. csak mATX et fozad gephazad akkor ATX lap nem jo bele
es legtobb hazba amugy ITX lapot sem lehet fepfogatni mert nincs csavarhely
ezert lenne fontos tudni hazadat...
meg pl. vga se biztos hogy belefer...
netan ha olyan haz akkor nem csak hosszaban hanem magasag/szelesegeben sem
itt pedig fepmerulhet hogy nem ATX szabvany meretu tap valo bele
#14 magad szerintem nem tudsz valasztani de ha megis akkor kerdez ra
alaplapnal nem all fent ilyen problema
hiszen 1151 foglaltosok kozt megnezed mi fer bele arkeretedbe az emlitett kriteriumnak megfeleloen
en reg felsoroltam voln parat de mobilon sok ido de hat skkor ranezek alaplapokra
pl.
Asrock H170M PRO4S
MSI H170M PRO-VDH
MSI H170A PC MATE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!