Alábbi konfigról vélemény?
Házat, hűtőventillátort, és optikai meghajtót azért nem választottam, mert az már megvan. De érdekelne vélemény. Fingom sincs milyen hűtőventillátor kéne, kiválasztottam egy random 500W-osat mert igy is 250K lenne a keretem. De véleményeznétek, és javitanátok rajta?
Erről lenne szó :)
500W os hutoventi? nem tapra gondolsz? a tap az nem gephutoventi... sajatmagat kell hutenie
magaban amugysem eleg ha rakenyszerited is (felsotapos hazzal) egy komolyabb gephez hogy normalis legaramlast biztositson az egesz gepnek
Danubius 500W DAN-500-12
ez egy elektronikai hulladek nem felel meg semmilyen gepbe
foleg nem egy draga csucs vga es cpu s rendszerhez...
milyen a gephazad? mert hulladek gephazba szintugy nincs ertelme ezeket bele roszakolni
ha keces a penzed akkor akar adj lejebb vga bol 960 4G es akkor boven marad masra
ha viszont van egy normalis alsotapos es kereszthuzatos gephazad akkor oke
tapnak minimum
FSP Aurum S 400
hutoventilarort meg ugy is emlited hogy megvan
cpu hutoventi? pontos tipusa micsoda? mert vagy nem is kompatibilus vagy nincs ertepme gyari helyett hasznalni
amugy az egy ITX (mITX) es alaplap amire nincs szukseg ha nem ITX es a gephaz
tobbe kerulnek aprosaguk miatt, mATX vagy ATX lapbol azonos arban jobbat kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!