GAMER SZAKERTOK! Segiteget szeretnek kerni!?
Szoval szeretnek egy szamitogepet osszerakni itthon es nagyon amator vagyok ebben...SZERINTETEK!?
Ez az elkepzeles megvalosulhat gyakorlatilag(az oldal amin nezelodok romaniai mivel erdelyi vagyok de nektek atszamolom FT-ra):
alaplap:ASUS Z170 PRO GAMING, Socket LGA1151
-48.000 FT
proci: Intel® Core™ i5-6400, 2.7GHz, Skylake, 6MB, Socket 1151, Box
-60.000 FT
memoria RAM:Kingston HyperX Savage Black DDR4 2x8GB, 3000MHz, DIMM, CL15
-42.000 FT
video kartya:MSI nVIDIA GeForce GTX 950 GAMING 2G, 2048MB, GDDR5, 128bit, DVI, HDMI, 3 x DisplayPort
-59.000 FT
tapegyseg:Zalman ZM500-LX, 500 W, ATX 2.31, PFC Activ
-13.000 FT
Hard:HDD WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3
-16.000
es amibe bele raknam:Segotep Fighter C, ATX Mid Tower
-15.500 FT
En ezekre gondoltam(amugy fogalmam sincs probaltam jo kozepkategoriat kivalasztani mindenbol)
KERDESEM!?!?
Ezek talalnak egymassal?
Ti,hogy csinalnatok?
Megerik az arukat?(ha nem ajalnatok masokat?)
Adjatok jobb tippeket minden valaszt elore is koszonok!!!
egy minosegi tap legyen mindenkepp
az FSP Hyper 500 az nagyon minimum egy jatekos gepbe amiben eros jatekos vga es cpu van
FSP Aurum S 400 jobb vetel lenne tole ha keretedbe belefer
Zalman tapmarkat jobb elfelejtened mert nem igazan van most normalis kinalatuk
amit irtak pcx.hu rol ahoz igazitsd az elkepzelesed
legfontosabb hogy eros vga ferjen bele igy 970 nagyon illene
es egy i5
a tobbi az csak korites amire persze figyelni kell de nem sokszorosat fizetni olyanra amire semmi szukseg
vagyis nagyon draga lap es nagyon draga ram
lapbol H170 est erdemes, ebbol akar legolcsobbat, te tudod mit igenylsz még rajta, de ha nem fer bele akkor H170 sem letszukseg
ram meg majdnem lenyegtelen a tipusa ami fontos hogy 8GB legyen es persze DDR4 es lap es DDR4 es ram legyen mert DDR3 asnak nincs ertelme 1151 platformon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!