Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gigabyte G31M-ES2L alaplapom...

Gigabyte G31M-ES2L alaplapom van és most egy Duoal Core E6600 as processzor amit ugye átkelett frissiteni a biósban hogy tugya kezelnia procit de egy jobb procit veszek ami Core2Quad Q6600 as és ugye eztis frissiteni kell? Segitéget kérnék.

Figyelt kérdés
A legelső procim az egy Celeron Dual Core E3400 as volt amit legeleőszőr nem látott 2.6Ghz nek hanem csak 1.8 nak. Egy barátom frissitette átnekem mert őért ezzekhez.Na szóval a neten beirtuka alaplap tipusát és a procinak kelett találnunkegy frissiétsét amita biósba kelett rá telepiteni hogy tugya kezelnia procit akkor a E3400 asnak a FA bióst frissitést töltötűk le és ezzel menta processzor valodi órajelen aztán később lecseréltem egy E6600 as procira a E3400 ast dea E6600 asnakisa FA volta jó és nem kelett külöm frissiteni amimégga E3400 assé volt.De visszont ebben kérnéma segitséget hogy a Q6600 asnak az FC a jomár mert megnéztema alaplap CPU listát.Na mosta FA hogy tőrőjem kia biosbol és hogy rakjam ráa FC ,ha pendrájvról akarom telepiteni?A barátomost sajnos nem tudd most segitenni nekem ebben de akki lépésről lépésre leirná nekem hogycsinájam azt megkösszöném.
2013. márc. 4. 01:28
 1/2 Komplikato ***** válasza:

"lecseréltem egy E6600 "

Ha jól sejtem ez NEM első generációs Core 2 Duo E6600, mert ahhoz biztos nem kellett frissíteni, hanem a Pentium Dual Core E6600 újkori verzió?

A Q6600 is régebbi proci, szerintem nem kell hozzá a Bios frissítés ha olyan van fent, amivel az évekkel újabb E6600-od ment ...

2013. márc. 4. 01:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Dual Core E6600 asom van most jelenlleg ami 3.06 Ghz es és neki keletta frissités hogy tugya kezelnia processzort amia FA bios kódu frissités Dea négy magos Core 2 Quad Q6600 as biztos nem fog mennia az FA val minta E6600 as vagy talán igen?

Mert az alaplapom CPU listáján minden processzor felvan tüntetve amit támogat és hozzá hogy mejik frissiétést kell a biósra telepiteni éssa Q6600 asé a FC.

Demost az FA hogy tprpjem ki vagy nem kell?

Ha az FC akarom ráraknia akkor hogycsinájam?

2013. márc. 4. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!