Gigabyte G31M-ES2L alaplapom van és most egy Duoal Core E6600 as processzor amit ugye átkelett frissiteni a biósban hogy tugya kezelnia procit de egy jobb procit veszek ami Core2Quad Q6600 as és ugye eztis frissiteni kell? Segitéget kérnék.
"lecseréltem egy E6600 "
Ha jól sejtem ez NEM első generációs Core 2 Duo E6600, mert ahhoz biztos nem kellett frissíteni, hanem a Pentium Dual Core E6600 újkori verzió?
A Q6600 is régebbi proci, szerintem nem kell hozzá a Bios frissítés ha olyan van fent, amivel az évekkel újabb E6600-od ment ...
Dual Core E6600 asom van most jelenlleg ami 3.06 Ghz es és neki keletta frissités hogy tugya kezelnia processzort amia FA bios kódu frissités Dea négy magos Core 2 Quad Q6600 as biztos nem fog mennia az FA val minta E6600 as vagy talán igen?
Mert az alaplapom CPU listáján minden processzor felvan tüntetve amit támogat és hozzá hogy mejik frissiétést kell a biósra telepiteni éssa Q6600 asé a FC.
Demost az FA hogy tprpjem ki vagy nem kell?
Ha az FC akarom ráraknia akkor hogycsinájam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!