Egy Radeon X550-es videokártyám van. Miért kapcsol ki a monitorom miközben jáccom? Utána vagy vissza sem jön a kép vagy egy hiba ablakot ad ki amin az van, hogy az ATI-val van valami probléma.
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 10:31
1/3 anonim válasza:
Több probléma is lehet. Próbáld frissíteni a videokártya driverét, ill. a directx-et. Ezen kívűl érdemes everest program segítségével a videokártyád hőmérsékletét is nyomon követni. Ha túl meleg, akkor nem értana kipucolni a gépedet.
2/3 A kérdező kommentje:
Kipucoltam a gépet és már nincs semmi baj. THX
2008. szept. 24. 18:22
3/3 anonim válasza:
Szia tényleg azért figyeld hogy milyen magas a videókártyád hőmérséklete mert nekem is úgyan azt csinálta amit neked aztán volt hogy 1 hétig megint jó volt aztán megint szarakodott,pár percig elment viszajött és egyszer csak nemjött vissz.Jövőhéten veszek új videókártyát mert teljesen behalt.Amúgy nekem játék közbe felment 120 fok ra is alapjáraton meg 80 volt a videókárya hőmérséklete,ami nagyon magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!