Miért lesz töredezett a merevlemezem, ha egy kicsit használom a gépemet?
Figyelt kérdés
A merevlemezem 0%-ig volt töredezett amikor lekapcsoltam a gépemet, és amikor visszakapcsoltam is maradt 0. Utána elkezdtem After Effects-ben videót vágni, (NEM A FŐ MEREVLEMEZEN DOLGOZTAM, HANEM EGY KÜLSŐ MEGHAJTÓN. A fő merevlemezre se nem raktam, se nem töröltem fájlokat.) és amire befejeztem már 12%-ig töredezett lett a vinyóm. És ezt minden egyes alkalommal eljátsza a gépem.
Windows 10 64bites rendszerem van, 8gb ddr3-as rammal, intel Pentium g3250-es processzorral, és egy GeForce GT 610 videókártyával.
A kérdésem az lenne, hogy miért csinálja ezt a gépem, mit lehet tenni ellene, és hogy mennyire károsítja a merevlemezemet?
2016. márc. 14. 22:25
1/4 BM-Striker válasza:
Mert a gép ír a rendszermerevlemezre működés közben.
Havi egy tördezettségmentesítést beidőzítesz.
Semennyire.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 14. 22:31
4/4 P.O.C. válasza:
Beidőzíthetsz egy SSD vásárlást is, és akkor nem lesz ilyenekkel gondod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!