Milyen videókártyát ajánlanátok számomra?
Játszani szeretnék a gépemen, és mivel csak prociba integrált grafikus kártyám van, elég korlátozott az egész szitu. Egy dell optiplex 780.ról lenne szó, a legnagyobbról, core 2 duo 3Ghz, 4 gb ram...
Szóval milyen kártya lehetne? Max 20 ezerért, és olyan ami nem táp csatlakozós, csak pci-e-ről kapná az áramot. Lehetőleg gddr5-ös memóriával, gt 730-ban gondolkodtam, nvidi-át szeretnék.
Erről mi a véleményetek? Tudom lehet mondani, hogy filmnézésre max meg ilyenek, de néztem tesztet, a gta 5-öt is elviszi 25-30 fps-el, én max gta 4 -el játszanék. Meg nem olyat akarok, hogy minden játékot 120 fps-el vigyen ulrtán... csak olyat hogy normális legyen. Szóval, hogy a követelményeknek megfeleljen, ti mit ajánlanátok? pl a linkelt?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon rossz vétel a GT730.
Legalább GTX750-et vagy R7 360-at érdemes venni, az annál olcsóbb kártyák ár-teljesítmény aránya katasztrofális.
775 os prociban nincs igp, vagyis alaplapi van gepedbe
mondjuk mindegy, csak egy mai normalisabb igp melle 730 ddr5 ot sincs ertelme venni
R7 240 DDR5 20ezer alatt ami legerdemesebb ha muszaj uj
ha van R7 250 DDR5 akkor persze az
GT 740 DDR5 ennyiert biztos hogy nincs de az R7 240 szintu kb. egy hajszalal erosebb csak
20ezerért használtan HD6970 is van :D mondjuk az ehhez a konfighoz overkill,meg egy 700W-os tápra illik ráakasztani.bár húzott FX-6350 mellett szépen teljesít :D
kérdésre,én szereznék egy HD7770-et,meg molex-6pin átalakítót,a 7770 nem egy éhes kártya,el kellene döcögnie úgy is.na az vinne mindent lowon,CS:GO max,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!