Ti ezek közül melyik videokártyát ajánlanátok inkább?
Szeretnék játszani pár újonnan kiadott játékkal (Division, Far cry primal stb.), ezért kéne, mert most integrált van. Ezekhez a hardware-ekhez illő teljesítményű kéne: AMD A10-5800K 4 mag 3,8 GHz és hozzá 8Gb RAM 1,6 GHz órajellel. 40-50 ezer forint, amit rá szánnék és eddig ezeket a kártyákat találtam, szerintetek melyiket lenne inkább érdemes játékhoz?
ASUS Radeon R7 370 STRIX 2GB
Sapphire Radeon R7 370 4GB NITRO
Ha csak az alapadatokat nézzük, akkor a különbség, hogy a másodiknál dupla annyi a memória, de 65 MHz-el kevesebb az órajel. Tudom nem csak ennyiből áll, hogy mennyire jó egy vga, de ha értenék hozzá, akkor nem kérdeznélek titeket. :D Illetve ha tudtok jobbat ebben az árkategóriában, akkor örömmel fogadom.
#1 +1
#2 csak altalaban tul nagy a felar rajta hogy erdemes legyen kiadni ra, bar ezek talan mennek cfx ben (mivel 7850 is ment, es amd amugyis lazaban kezeli a tobb vga s rendszert no meg lesz dx12 is...) de sok ertelme szerintem nincs erre penzt pazarolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!