Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti ezek közül melyik videokárt...

Ti ezek közül melyik videokártyát ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés

Szeretnék játszani pár újonnan kiadott játékkal (Division, Far cry primal stb.), ezért kéne, mert most integrált van. Ezekhez a hardware-ekhez illő teljesítményű kéne: AMD A10-5800K 4 mag 3,8 GHz és hozzá 8Gb RAM 1,6 GHz órajellel. 40-50 ezer forint, amit rá szánnék és eddig ezeket a kártyákat találtam, szerintetek melyiket lenne inkább érdemes játékhoz?

ASUS Radeon R7 370 STRIX 2GB

Sapphire Radeon R7 370 4GB NITRO

Ha csak az alapadatokat nézzük, akkor a különbség, hogy a másodiknál dupla annyi a memória, de 65 MHz-el kevesebb az órajel. Tudom nem csak ennyiből áll, hogy mennyire jó egy vga, de ha értenék hozzá, akkor nem kérdeznélek titeket. :D Illetve ha tudtok jobbat ebben az árkategóriában, akkor örömmel fogadom.

2016. márc. 11. 15:46
 1/5 Trevor. ***** válasza:

Egyiket sem, helyette egy GTX 950.

[link]

[link]

2016. márc. 11. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
A 370 tudtommal nem nagyon hajtja ki a 4gb-t. Értelme nincs, hogy azt vedd, de semmivel sem vagy hátrébb, ha a 4gb-t választod
2016. márc. 11. 15:59
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 +1

#2 csak altalaban tul nagy a felar rajta hogy erdemes legyen kiadni ra, bar ezek talan mennek cfx ben (mivel 7850 is ment, es amd amugyis lazaban kezeli a tobb vga s rendszert no meg lesz dx12 is...) de sok ertelme szerintem nincs erre penzt pazarolni

2016. márc. 11. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem és annak mekkora a jelentősége, hogy a memória sávszélessége 128 vagy 256?
2016. márc. 11. 16:20
 5/5 Trevor. ***** válasza:
Itt semmi.
2016. márc. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!