Intel I7 3770k-hoz milyen videokártyát ajánlanátok?
Pár éve elkezdtem építeni a gépemet, a fent említett processzort megvettem, hozzá 2x4gb ddr3-as ramokat, akkoriban 30000ft volt a ram.
Viszont a videokártyám már akkor elavultnak számított a processzorhoz képest, mert 1 AMD HD7850 1GB-m volt, viszont pár hete tönkrement, ezért szeretnék helyette venni egy másikat, viszont olyat, ami megfelel a 3770k-hoz.
Amire használom a gépet mostanában/tervezem használni:
Filmezés, Photoshop
A tervezett MMO az a Black Desert Online lesz, amihez bőven elég lenne a Hd7850-em, ha működne. Viszont szeretek mai játékokat kipróbálni, esetleg PC exclusive címeket játszani rajta, mert PS4-em van, és általában azon játszom.
Mi a tápod pontos típusa?
Mennyit szánsz kártyára max?
100e ft körül lőttem be azt a bizonyos határt.
A tápom Chieftec CFT-750-14CS
Akkor lehet, hogy picit felette lesz. :)
Viszont egy ilyen kártya mennyi ideig életképes? Arra gondolok, hogy ha most megveszem, hány év lesz körülbelül az a szint, ahol már vissza kell venni medium-ra a grafikát?
Nem akarok vitát indítani, de Nvidia, vagy AMD? Támogatottságból melyik jobb? Igazából elég drága kártyák ezek, szóval jól meg kell fontolni a vételt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!